Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τα πρώτα μηνύματα της Σοφίας Μαριόλα μετά τον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Τα πρώτα μηνύματα της Σοφίας Μαριόλα μετά τον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο στον ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, με κουμπάρους την Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, τον Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσύπρη.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε κρητικό παραδοσιακό γλέντι μέχρι πρωίας στην παραλία του Ζορμπά.

Την Κυριακή, η Σοφία Μαριόλα ξύπνησε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας παντρευτεί επιτέλους τον έρωτα της ζωής της, Στράτο Τζώρτζογλου! Αφού κοιμήθηκε και ξεκουράστηκε, δημοσίευσε τα πρώτα της μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αρχικά έγραψε: «Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου! Το ζήσαμε και δεν μας το παίρνει κάνεις εύχομαι να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους γιατί ο έρωτας τα κάνει όλα ΕΝΑ!»

Σε μία άλλη φωτογραφία που ανήρτησε η Σοφία Μαριόλα δήλωσε πως όλα τα ονόματα που έγραψε στο παπούτσι της σβήστηκαν:«Και στα δικά σας κορίτσια μου!!! Ένα έχω να δηλώσω ότι όλα τα ονόματα που έγραψα σβήστηκαν!!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αρθρογράφος

Nikolaos Kampouris

Ο Νικόλαος Καμπούρης ειναι ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας. Αν εχετε ιστοσελίδα και σας ενδιαφέρει συνεργασία η ακόμα και να διαφημιστείτε στον ιστότοπο μας στείλτε μήνυμα . Περιμένουμε τις προτάσεις σας