Ψυχαγωγία Ενημέρωση

X-Factor: Ξέσπασε σε κλάματα διαγωνιζόμενη μετά το αιχμηρό σχόλιο του Θεοφάνους

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

X-Factor: Ξέσπασε σε κλάματα διαγωνιζόμενη μετά το αιχμηρό σχόλιο του Θεοφάνους

Το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθήσαμε άλλη μία οντισιόν του X-Factor. Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μελίνα Ασλανίδου ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ήταν στις θέσεις τους και έτοιμοι να βρουν τον επόμενο τραγουδιστή που θα κάνει τη διαφορά και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Μία από τις διαγωνιζόμενες ήταν και η Γιώτα Φώσκολου, η οποία προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη Γιώτα δεν άφησε την καλύτερη αίσθηση στους κριτές κι ακούγοντας τα αρνητικά σχόλια ξέσπασε σε κλάματα. Η ίδια δικαιολογήθηκε για την αδύναμη ερμηνεία της, λέγοντας πως είχε πολύ άγχος και δεν κατάφερε να αποδώσει, όπως ήθελε. Λίγο, αργότερα το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους, ήρθε για να «βάλει λάδι στη φωτιά», λέγοντάς της πως «κι εγώ είχε μία ευκαιρία στη ζωή μου, αλλά δεν ήμουν τυχερός, εγώ είχα ταλέντο!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αρθρογράφος

Nikolaos Kampouris

Ο Νικόλαος Καμπούρης ειναι ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας. Αν εχετε ιστοσελίδα και σας ενδιαφέρει συνεργασία η ακόμα και να διαφημιστείτε στον ιστότοπο μας στείλτε μήνυμα . Περιμένουμε τις προτάσεις σας